Telefon pliabil Escobar Fold 1 – nu, nu este o glumă

Ne așteptăm la lansări inedite pentru noile modele de telefoane, atunci când vine vorba de branduri precum Apple, Samsung, Huawei etc. Totuși, drumul de la droguri la noi telefoane pliabile este pavat cu inovație…cel puțin așa demonstrează fratele lui Pablo Escobar, Roberto, care a anunțat lansarea unui model de telefon pliabil, care costă numai 350 de dolari. Nu, nu este o glumă și oricât de greu v-ar fi să asociați în același context – telefon pliabil Escobar Fold 1 și ideea de știre pe bune, chiar asta vă prezentăm.

Telefon pliabil Escobar Fold 1 – detalii

Dacă vă plac modelele precum Motorola RAZR, Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X, însă prețul acestora vă depășește bugetul, acest telefon pliabil Escobar Fold 1, poate fi alegerea potrivită.

Smartphone-ul vine cu un escran flexibil, care îi permite să se transforme într-o tabletă. Am spune că Samsung, cu al său Galaxy Fold, lansat în acest an, reprezintă competiția, însă Roberto Escobar a făcut din Apple o țintă.

Ce spune Escobar despre modelul său, Escobar Fold 1?

“Am spus multor persoane că voi învinge Apple și o voi face. Am renunțat la rețele și la retaileri, pentru a vinde clienților telefoane care se pot plia, pentru doar 349 de dolari, telefoane care în magazine costă mii de dolari, dacă sunt făcute de Samsung, sau alții. Scopul meu este să înving Apple și o voi face de unul singur, așa cum am făcut totul până acum.” Asta a afirmat Roberto Escobar, despre intențiile sale, în timpul unei discuții cu cei de la Digital Trends.

Specificații tehnice telefon pliabil Escobar Fold 1:

  • sistem de operare Android 9
  • senzor de amprentă
  • procesor Snapdragon, din generația a-8-a, pe 8 nuclee
  • cameră duală de 16 și 20 megapixeli
  • baterie de 4000mAh
  • ecran AMOLED FHD+ , de 7,8
  • memorie RAM 6GB sau 8GB
  • capacitate de stocare 128 GB sau 512 GB

Cum este promovat telefonul pliabil Escobar Fold 1?

Roberto Escobar a ales să promoveze acest produs, printr-o campanie de marketing, presărată cu ironii la  adresa Apple. Un spot video prezintă câteva femei, îmbrăcate sumar, care utilizează telefonul. Un altul începe cu o frază care spune așa: Băiatul Apple, Steve, a privit în spațiu. L-a văzut pe Pablo Escobar, cu un telefon care depășește imaginația oricui. În alt vizual, telefonul pliabil Escobar Fold 1 este ținut în dinți, de către două femei, care au un pistol ațintit asupra lor.

V-a convins telefonul pliabil Escobar Fold 1?

Dacă da, vă anunțăm că, în primă fază, acesta va fi vândut în 100.000 de exemplare, exclusiv pe site-ul Escobar INC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =