5 gadget-uri haioase care iti fac ziua de munca mai usoara

Un om obișnui, petrece într-o viață, aproximativ 99.000 de ore, la birou. Când calculezi așa, pare mult. Foarte mult. Așa că vă propunem câteva gadget-uri haioase care să vă facă ziua de muncă mai ușoară.

Top 5 gadget-uri care să aducă un pic de amuzament, în zilele mohorâte de muncă.

  1. Prima noastră propunere este o husă de laptop My Documentes. Design-ul îl știm cu toții, de pe vremea în care am pus mâna pe primul mouse, dar nu suntem obișnuiți cu el transpus, în viața reală. Sigur vei putea fura câteva zâmbete cu această husă de laptop, chiar dacă nu o putem încadra în categoria de gadget-uri clasice.

2.  Cea de a doua propunere, este inedită pentru aceia dintre voi care nu sunt încântați, atunci când colegii se folosesc de lucrurile lor. O cană cu cheie, astfel încât doar tu te poți bucura de gustul cafelei proaspete, din propria-ți cană. E simplu. Ai savurat cafeaua, ai spălat cana și ai încuiat-o. Până data viitoare, nimeni nu o poate folosi.

3.  Următoarea propunere vine în ajutorul celora care o răcoritoare le dă un boost de energie și lucrează mai cu spor. Dacă-i rece, cu atât mai bine. De aceea un mini frigider USB s-ar putea să fie foarte folositor, într-o zi istovitoare de muncă.

4. Îți mai dăm o idee care s-ar putea să te ajute, atunci când ai nevoie să conectezi la o sursă de curent, mai multe dispozitive, concomitent și nu este loc suficient pentru toate, Aruncă o privire, pe fotografia de mai jos.

5. Următoarea nominalizare este din aceași categorie cu precedenta, doar că e un gadget mai mult artistic, decât practic. Dar dacă simți nevoia de puțină creativitate, printre atîta tehnologie, este o idee excelentă.

Orice zi monotonă la birou, poate fi condimentată prin utilizarea unor gadget-uri haioase.

Mai multe propuneri, vă invităm să vizualizați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =