Util: cum poți să accesezi un calculator de la distanță, prin internet

Cu toții am avut la un moment dat nevoie să accesăm un calculator de la distanță, dar nu am găsit, la momentul potrivit, soluția perfectă. Dacă și tu te întrebi și vrei să afli, pentru viitor, cum poți să accesezi un calculator de la distanță, prin internet, te invităm să citești articolul de mai jos și să extragi informațiile utile.

Cum poți să accesezi un calculator, de la distanță?

Să accesezi un calculator, de la distanță, este mai ușor decât ți-ai imaginat. Trebuie să folosești un program bun, care să îți permită să te conectezi, la alte computere. Care sunt cele mai bune programe, pentru a face acest lucru?

În general, aceste programe(remote control sau remote administration) sunt folosite de profesioniștii care se ocupă cu întreținerea serverelor,sau ale rețelelor de calculatoare, dar pot fi folosite și de un utilizator obișnuit poate găsi un astfel de software. Dacă ai o problemă la un calculator, se poate rezolva de un specialist, de la distanță, printr-un astfel de program, astfel încât problema se poate rezolva rapid și se poate economisi mult timp.

Ce beneficii ai alegând această modalitate de utilizare a unui calculator?

Prin folosirea unui astfel de program, vei putea controla interfața grafică și sitemul de operare, practic vei putea folosi un calculator ca și când ai fi chiar în fața acestuia.

Aceste posibilități de accesare a calculatorului sunt diferite, în funcție de programul folosit.

Cum poți să accesezi un calculator, dacă nu ești în fața lui – cele mai bune programe?

  1. TeamViewer

TeamViewer este un program gratuit și foarte ușor de utilizat. Cu ajutorul lui, oricărui calculator i se alocă un număr ID și i se poate seta o parolă.

Utilizarea este facilă: atât timp cât se cunosc ID-ul și parola.

 2. AnyDesk

Avantajul principal al programului AnyDesk este viteza. Acest program reușește să optimizeze fluxul de date, astfel încât este unul dintre cele mai rapide programe, din această categorie. Pentru a îl descărca, click aici.

Cu unul dintre aceste două programe, afli cum se poate accesa un calculator de la distanță, prin internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 14 =