Gadget cadou pentru tata: ce îi poți cumpăra din lista de gadgeturi

Gadget cadou? Fiecare bărbat este diferit, iar tații nu sunt o excepție de la regulă. Unii dintre ei pot cumpăra și folosi ușor un smartwatch. Alții abia se descurcă să salveze un nou număr de telefon în agenda de pe smartphone. Și nu sunt prea încântați dacă primesc un nou gadget.  de cadouri pentru tatăl tău, toate din lumea digitală. Gadgeturile diferă ca funcționalitate și preț, dar au un lucru în comun: îi vor face viața mult mai ușoară.

Telecomandă universală 

Când vorbim despre noile apariții tehnologice iubite de oameni, indiferent de vârstă, smart tv-ul ocupă cu siguranță primul loc. O telecomandă universală poate părea un cadou desprins din anii ’90, dar adevărul este că nu poți da greș cu un asemenea cadou: este un device simplu, util și extrem de practic.

Încărcător wireless

Dacă tatăl tău se numără printre cei care vor să țină mereu pasul cu tehnologia, probabil că are un nou smartphone. Pe care il utilizează la maximum 50% din capacitatea lui. În acest caz, un gadget pentru tata este un încărcător wireless. Mai ales dacă are obiceiul să-și rătăcească încărcătorul.

Smartwatch (gadget cadou)

Dacă tatăl tau are deja un smartphone, e semn că se descurcă bine cu noile dispozitive și aplicații. Următorul pas firesc ar fi un smartwatch: un dispozitiv simplu, ușor de purtat și cu numeroase aplicații utile pentru sănătate și stare de bine. Așa își va putea monitoriza activitatea fizică și calitatea somnului, zi de zi.

Dronă cu cameră video 

Puțini bărbați rezistă unei noi jucării, indiferent ce vârstă au. Dronele sunt niște gadgeturi cool, moderne, ușor de utilizat și extrem de distractive. Noile modele sunt echipate cu camere foto, video, radiocomandă și pot fi controlate rapid de pe smartphone. Utile mai ales ca distracție în orice vacanță cu familia!

 

Cameră auto (gadget cadou)

Camerele auto sunt ușor de montat și de folosit, au dimensiuni reduse și prețuri convenabile. Ele sunt extrem de utile atunci când vine vorba de a înregistra un traseu parcurs cu mașina, dar și pentru a filma incidentele din trafic. Un gadget perfect pentru tata, mai ales dacă petrece mult timp în trafic.

Nu e ușor să alegi un cadou pentru un bărbat. Cu atât mai mult dacă vorbim despre un gadget pentru tata. Însă opțiuni există, iar tot ce trebuie să faci este să te gândești puțin la nevoile lui zilnice. Pentru că atunci când vine vorba despre gadgeturi, designul și noutatea sunt pe locul doi. Principalul motiv pentru care un gadget pentru tata este un cadou potrivit este faptul că îi va face viața mai ușoară și mai distractivă. Zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 2 =