Gadget ce trebuie să îl iei cu tine în vacanță deși nu ai vrea!

Vacanțele sunt acele momente în care ne dorim să fim cât mai departe de task-uri, deadline-uri și agitația din oraș. Să petrecem clipe de poveste alături de cei dragi sau să pornim cu încredere într-o nouă aventură. Însă asta nu înseamnă că ar trebui să ne uităm toate dispozitivele acasă. Indiferent dacă ne recunoaștem sau nu, orice gadget are câteva avantaje importante. Iar unele dintre ele sunt perfecte în orice vacanță, indiferent de destinație.

Vrei să stai departe de e-mail și apeluri sâcâitoare? Iată ce gadget ar trebui să iei cu tine în vacanță cu toate astea:

eBook Reader

Vacanța e momentul în care poți recupera la capitolul lectură. Indiferent dacă vorbim despre cărți de specialitate, lecturi utile la nivel profesional sau pur și simplu un nou roman, trebui să să cumperi un eBook Reader. Mai ales dacă nu vrei să-ți copleșești bagajul cu două – trei cărți pe care le poți citi sau nu. Acest eBook Reader este ușor, are dimensiuni reduse și poate găzdui o adevărată bibliotecă mobilă. Plus că e ideal pe plajă, unde lumina te-ar împiedica să citești pe tabletă sau smartphone.

Boxă portabilă (gadget)

Boxele portabile sunt ideale în vacanță, deși ar trebui cu siguranță interzise pe multe plaje! Tocmai pentru că e greu să scapi rapid de muzica altora, boxa portabilă este un gadget pe care trebuie să-l iei cu tine în vacanță. Are dimensiuni reduse, este ușor de conectat la smartphone sau tabletă și numai bună pentru o petrecere la piscină sau pe malul mării. Dacă ai optat pentru o variantă waterproof. Însă trebuie să precizăm că recomandăm utilizarea boxelor portabile cu moderație. Și fără a-i deranja pe cei din jur, care ar putea avea alte preferințe muzicale.

Sistem de navigație GPS (gadget)

Deși telefoanele mobile de acum sunt echipate cu aproape tot ce trebuie pentru a găsi ușor orice destinație, GPS-ul nu este un dispozitiv de uitat acasă. Din contră! Când te gândești ce gadget iei cu tine în vacanță, sistemul de navigație ar trebui să fie primul, dacă călătorești cu automobilul personal. Asta pentru că smartphoneul se poate dovedi dificil de utilizat dacă primești multe apeluri, are o autonomie limitată și un ecran mult mai mic. În plus, reconfigurarea și actualizarea hărților pe smartphone se poate dovedi dificilă.

Există multe device-uri care merită un loc special în bagajul tău. Printre ele se numără și căștile wireless, brățara fitness, bateriile externe și aparatele foto. Cu siguranță nu este o idee bună să-ți lași acasă nici telefonul mobil, chiar dacă preferi o vacanță liniștită, departe de toți și de toate. Poți, în schimb, să-ți oprești notificările enervante, să-ți “uiți” telefonul pe modul silențios sau să-ți creezi un guest user. Ai multe opțiuni pentru a te bucura liniștit de concediu. Mai ales dacă te-ai hotărât deja ce gadget iei cu tine în vacanță și la ce poți să renunți fără prea multe griji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − nineteen =