Camere de acțiune – cele mai bune sub 100 de dolari buget

Dacă vrei să investești într-o camera video sport avem pentru tine o listă cu cele mai bune camere de acțiune sub 100 de dolari.

Tot mai mulți producători au lansat pe piață camere video sport de calitate, ca alternative la popularele GoPro-uri.

Multe dintre ele încă nu se pot lăuda cu performanțele mărcii care a “inventat” practic aceasta nișă. Prețurile incomparabil mai mici fac din aceste produse o alegere ideală pentru cei nepretențioși.

O scurtă lista a celor mai bune camere de acțiune de buget – sub 100 de dolari

EKEN H9R Ultra HD 4K

Supranumită “GoPro killer”, aceasta cameră promite imagini de ultra-calitate, la o rezoluție de până la 4K / 25 FPS.

Obiectivul panoramic de 12 megapixeli HD 170°, ecranul LCD de 2 inch și carcasa rezistentă la apă, fac din camera Eken H9R ULTRA un best-buy.

Acesta este cu ușurință încadrat în categoria camerelor sub 100 de dolari. Camera poate fi controlată de la distanță cu ajutorul conexiunii WiFi sau a telecomenzii inclusă în pachet.

GoXtreme Vision WiFi 4K

Cu ajutorul WiFi-ului încorporat poți conecta camera Vision 4K direct la telefon sau tabletă. Camera surprinde imagini cu o rezoluție maximă de 4K @24 fps.

Carcasa subacvatică este rezistentă la adancimi de până la 30 de metri. Datorită ecranului de LCD de 5 cm, vei putea să te bucuri de imaginile înregistrate.

SOOCOO C100 Ultra HD 4K

Fie că mergi pe bicicleta sau faci scufundări, camera de acțiune SOOCOO C100 Ultra HD 4K te va ajuta să surprinzi imagini incredibile din aventura ta.

Obiectivul are un unghi larg de 170 grade, iar senzorul de 12 megapixeli este capabil să filmeze 4K @ 24fps (2880X2160).

Cu ajutorul cipului GYRO integrat în camera de acțiune SOOCOO C100, imaginile sunt foarte line, fără “tremuratul” deranjant al camerelor de buget.

SJCAM SJ4000 WiFi

Una dintre cele mai populare camere de acțiune de buget, SJ4000 nu filmează la rezoluție 4K, însă imaginile sunt extrem de clare, grație senzorului de 12 MP.

Conectivitatea WiFi îți dă posibilitatea de a filma, seta, sau descărca conținutul direct în telefonul tău mobil.

Camera dispune de o funcție auto care ține dispozitivul conectat la curent continuu, fără a mai trece prin baterie. Conectat la calculator, SJCAM poate fi folosit și ca o simplă cameră web.

Camera Sport Andoer HD 4K

Fie că mergi la mare, la munte sau pur și simplu colinzi pe străzile orașului, dimensiunile acestei camere o fac alegerea perfectă.

Andoer Ultra HD dispune de un senzor CMOS de 16 megapixeli, filmează 4K @ 25fps. Obiectivul are un unghi larg de 170 grade. Acumulatorul detașabil este usor de înlocuit, astfel prelungindu-se durată de viață a camerei.

 

Piața camerelor de acțiune este în plină expansiune, producători precum Eken sau sau SJCAM ridicând standardele de calitate extrem de mult. Dacă îți dorești o cameră video sport însa nu vrei să spargi pușculița, acum ai câteva alternative de luat în calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 19 =