Gadgeturi utile de care chiar vei avea nevoie zi de zi

Gadgeturile și electronicele devin din ce în ce mai mici. Avem cu toții propriile noastre gadgeturi speciale și rar plecăm de acasă fără ele. Probabil că ai și tu un smartphone alături aproape oriunde și oricând. Dar asta nu înseamnă că nu există și alte dispozitive cu tehnologii noi și aplicații utile de care nu ai aflat încă. Am creat o listă de bază cu 3 gadgeturi esențiale de care ai nevoie zi de zi. Află de ce în articolul de mai jos și urmărește și tu promoțiile magazinelor online pentru a te bucura de tot ce e nou pe piață la un super preț.

Smartwatch sau brățară fitness

Știi ce obiecte reprezintă cele mai bune investiții pentru noi? Răspunsul este foarte simplu: cele pe care le folosim constant, zilnic. De-asta  noi știm că unul dintre acele gadgeturi de care ai nevoie zi de zi este smartwatch-ul sau brățara fitness. Aceste dispozitive trebuie purtate constant pentru a-ți monitoriza numărul de pași, ritmul cardiac și calitatea somnului. Studiile medicale recomandă beneficiile lor, iar noile modele au baterii mai bune, software nou și design mult mai elegant ca vechile modele. Acum e momentul să te gândești și tu la un smartwatch sau la o brățară fitness!

Boxă portabilă

Au trecut vremurile în care boxele de top impresionau prin mărime. Lumea de azi este una a vitezei, în care stăm mai mult conectați și călătorim mai des. Dacă și tu ai nevoie de muzică zi de zi, o boxă portabilă s-ar putea să fie răspunsul. Wireless, ușor de conectat prin Bluetooth la mai multe tipuri de dispozitive mobile, boxele portabile ne ajută să ne distrăm oriunde, oricând. Modelele recomandate sunt cele cu dimensiuni reduse, care ocupă puțin spațiu acasă, la birou sau în mașină. În plus, dacă optezi pentru un model waterproof, poți transforma o ieșire pe malul mării sau la piscină într-o adevărată petrecere.

Baterie externă

Telefoanele inteligente ne-au cucerit și puțini sunt cei care nu au mereu smartphone-ul alături. Una dintre cele mai mari probleme este însă bateria. Mai multe aplicații, mai multe conversații și mai multe vizionări pe ecranul telefonului înseamnă, automat, că telefonul poate avea nevoie de încărcari dese. Inclusiv pe parcursul zilei. O baterie portabilă poate fi soluția perfectă! Dacă te tentează și pe tine o baterie externă, trebuie să ții cont de câteva aspecte. Printre ele se numără: amperajul, capacitatea de încărcare, porturile, cablurile, compatibilitatea ei cu diferite dispozitive, mărimea și designul.

Trăim într-o lume permanent conectată, din ce în ce mai rapidă și dinamică. Pentru a face față task-urilor zilnice, avem nevoie de mai mult. Acest “mai mult, mai repede, mai bine” poate fi obținut cu ajutorul a 3 gadgeturi de care ai nevoie și tu zi de zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 4 =