Monociclu electric de la HoverWheel, văzut, probat, luat!

Cauți gadgeturi de ultimă generație? Intri pe HoverWheel și găsești dintre cele mai  diverse. Monociclu electric este cea mai nouă “jucărie”, numai bună pentru adulți!

Pasionații de gadgeturi sunt la curent, de regulă, cu tot ce apare nou pe piață. Pentru ei am găsit site-ul HoverWheel.ro, site pe care îți vei găsi cu siguranță câteve ceva de cumpărat dacă faci parte din cei împătimiți de noutate în materie de tehnologie.

Aceștia au adus de curând așa numitul monociclu electric KS16, recent nascut în casa Kingsong. Acesta are un confort greu de egalat prin comparație cu ceilalți transportori personali prezenți pe piața gadgeturilor în prezent.

Despre monociclu electric de la HoverWheel

Designul acestuia a fost gândit în cele mai mici detalii pentru a putea îmbunătăți experiența de conducere din toate punctele de vedere. Picioarele sale sunt acoperite cu un strat de cauciuc. Acesta îi oferă o mai mare amortizare în timpul conducerii.

Monociclu electric poate fi accesat prin intermediul aplicației smartphone. Această aplicație îți permite să ajustezi viteza în trei opțiuni diferite, să controlezi luminile și înclinarea din spate. Prin aplicație poți ține sub control nivelul bateriei și consumul instantaneu.

Acesta dispune, de asemenea, de căruciorul integrat, lămpi automate, optic și difuzoare bluetooth prin care poți asculta muzică în timpul plimbărilor.

Ce alte  gadgeturi interesante mai poți găsi pe HoverWheel?

  1. Ninebot -Segway MiniLite, trotinete electrice, minisagway, minibot gokart, segway cu mâner, hovershoes;
  2. Mercane -transboard, trotinetă electrică;
  3. Bluoko – trotinetă electrică, robot Bluoko Mini Pro;
  4. Skateboard;
  5. Accesorii gadgeturi.

Poți fi foarte ușor în vogă cu tot ce apare, doar urmărind site-uri de specialitate precum hoverwheel.ro. Vei fi întotdeauna primul care va avea acces la noutăți.

Fiind un site care inspiră încredere, a câștigat repede notorietate printre cunoscători, întărindu-și relațiile deja formate cu vechii clienți.

Seriozitatea i-a recomandat și i-a ajutat să guste din dulceața succesului de a reuși să se claseze  printre primii din breaslă.

Este foarte ușor să crești în ochii clienților atunci când te strădui ca de fiecare dată să le oferi ceea ce caută, ceea ce își doresc. Atunci când nu îi lași să se îndepărteze și îi ții aproape, oferindu-le în permanență produse inovatoare, relația furnizor-client devinde din ce în ce mai legată, transformându-se într-o prietenie sau într-un parteneriat. Parteneriat din care amândouă părțile au de câștigat.

Așadar, dacă v-ați hotârât să cumpărați un monociclu electric sau orice alt gadget de ultimă generație, vă recomandăm  să vizitați și voi hoverwheel.ro. Va fi cu siguranță și recomandarea voastră, după ce îl veți studia!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + thirteen =