Gadgeturi back to school sub 200 de lei, pe care trebuie să le ai

Dacă plănuiești să cumperi gadgeturi  back to school drept cadou, nu trebuie să cheltuiești mii de lei. Există pe piață o mulțime de dispozitive care sunt prietenoase cu bugetul, utile, și interesante sau distractive pentru orice elev sau student.

Fie că vorbim de întoarcerea la cămin sau de începerea școlii generale, iată o listă cu cele mai interesante gadgeturi back to school:

Ceas cu Radio FM VAVA și Lampa de Veghe (gadgeturi back to school)

În zilele noastre, managementul timpului este crucial încă din perioada școlii.

Pentru mai puțin de 200 de lei, acest ceas cu alarmă oferă o interpretare inovatoare a conceptului de bază al trezirii dimineața.

Cu treizeci de minute înainte de ora programată, lampa de veghe crește treptat în luminozitate până când atinge un maxim prestabilit. La ora programată, gadgetul începe să bipăie cu o intensitate crescândă pentru o trezire “liniștită”.

Smartwatch pentru copii (gadgeturi back to school)

Un ceas inteligent făcut cadou copilului reprezintă o mare bucurie pentru acesta. În același timp el este  și o modalitate excelentă pentru părinte de a-și supraveghea copilul de la distanță. Toate acestea fără a fi prea intruziv în viața celui mic.

Smartwatch-urile de la producători precum Wonlex sau Twinkler au un timp de utilizare de până la 24 de ore cu o singură încărcare. Acestea sunt confecționate din materiale de calitate și sunt rezistente la apă.

De asemenea, funcția SOS este foarte utilă. Dacă cel mic se află în pericol, tot ce tebuie să facă este să apese butonul dedicat, iar tu vei fi sunat automat.

Boxa portabilă Tribit XSound Go

Simplu, dar eficient: o boxă Bluetooth rezistentă la apă, care arată bine, sună excelent și costă puțin peste 200 de lei. Da, am făcut o excepție de la regula “sub 200” pentru că acest gadget e un best-buy în categoria sa. XSound Go creeaza o experiență de ascultare excelentă. Cu joase clare și bas bogat si bateria oferind până la 24 de ore de utilizare non-stop, merită toți banii.  Cel mai bun feature? Rezistența la apă, fară îndoială.

Husa Catalyst Impact pentru iPhone (gadgeturi back to school)

Ajută-ți copilul să-și protejeze cea mai de preț gadget: telefonul mobil. Husa Catalyst Impact arată cool și ergonomică. Aceasta oferină protecție împotriva apei și a șocurilor mecanice, fără să influențeze negativ funcțiile telefonului.

Rucsac “Smart” Antifurt 

Nu vorbim de un gadget în adevăratul sens al cuvântului, însă ghiozdanul clasic a primit un upgrade.

Astfel modele smart de la Porky sau XD Design (mai scumpe, depășesc 200 de lei) vin cu port USB pentru încărcarea telefonului și un slot pentru căști.

Rucsacurile smart sunt extrem de versatile iar materialele folosite în cazul celor antifurt sunt anti-tăiere, pentru o protecție sporită în mijloacele de transport în comun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − ten =